Avantaje administrare online. Liste de plata online. Transparenta si lista actualizata

  • de

Odata cu evolutia tehnologica, au aparut mai multe forme de facilitare a vietii noastre. Si, in contextual in care se afla lumea in zilele noastre, tehnologia a venit ca o salvare a pastrarii interactiunii umane, chiar daca aceasta se realizeaza de la distanta, prin intermediul mailului, prin intermediul telefonului, al conferintelor audio sau video. Asa ca, daca tot putem sa facem cat mai multe lucruri din confortul si siguranta casei noastre, de ce sa nu beneficiem si de administrarea online a blocului? De ce sa nu fie afisate online listele de plata, in loc sa ne ducem fizic la vizierul de langa parter?

Asadar, care sunt avantajele administrarii online a blocului? Care sunt avantajele listelor de plata online actualizate?

  • Formarea cu usurinta a unei imagini de ansamblu asupra costurilor destinate intretinerii. De cele mai multe ori ne dam cu alte treburi si uitam de termenul limita in care putem plati intretinerea, poate uitam cat avem de plata, poate avem anumite obiectii de adaugat. Toate acestea se pot realiza din confortul casei tale, fara niciun efort exterior.
  • Cei responsabili cu administarea online a blocului se ocupa cu problemele neprevazute care apar. Este de datoria lor sa rezolve diversele situatii neplacute care pot aparea in spatiile comune a cladirii.
  • O firma serioasa si implicata de administrare de blocuri pune pret de transparenta activitatilor lor, astfel incat locatarii pot gasi orice informatie despre acestia, dar si despre cat au de plata
  • O firma responsabila de administrare de blocuri are in vedere, in mod evident, tot ce tine de problemele legate de administratie. Pentru a fi capabili sa depaseasca orice situatie neplacuta in care se pot afla, este nevoie sa colaboreze cu diverse persoane specializate in domeniile respective. De exemplu, daca exista o problema ce tine de lumina din bloc, firma de administrare blocuri trebuie sa colaboreze cu electricieni priceputi si disponibili pentru cand este nevoie de interventia acestora.
  • O firma buna de administrare blocuri este atenta si la nevoile locatarilor in ceea ce priveste bunastarea lor si traiul intr-un apartament cat mai confortabil. De exemplu, daca un locatar care sta la ultimul etaj are probleme cu acoperisul care poate fi fisurat/crapat, este de datoria administratorului sa colecteze bani de la ceilalti locatari si sa remedieze. Daca un locatar de la etajul al doilea este inundate de vecinul sau situate un etaj mai sus, administratorul trebuie sa se ocupe de solutionarea acestei probleme prin gasirea unui instalator bun.
  • O firma de administrare blocuri, pe langa toate acestea, se ocupa si cu calculul si listarea platii necesare a fiecarui locatar, dar si incasarea cotelor de intretinere. Trebuie sa tina o evidenta contabila a activitatilor si operatiunilor desfasurate, sa actualizeze registrele si sa depuna documentele declaratiilor de impozite. De asemenea, o astfel de firma este responsabila si cu depunerea semestriala a situatiei elementelor de activ si pasiv.

Asadar, este esential pentru un bloc sa fie coordonat de o firma de administrare blocuri, care sa fie implicata in activitatea pe care o desfasoara si asigura toate conditiile necesare locatarilor pentru bunastarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.